Produkt guides

3 gode produkter til tør hovedbund og dreads

3 gode produkter til tør hovedbund og dreads

Gennem årstiderne udsættes hår og hovedbund for mange skift, den tørre kolde luft kan i høj grad have en udtørrende tendens. Ofte er det også bare forskelligt fra person til person, og de fleste af os oplever tør hovedbund og hår over tid.

For at minimere de gener det giver, ofte i form af kløe, og hjælpe til at genskabe balancen har vi udvalgt 3 produkter der kan være en life saver.

3 produkter:

Hydrating Oil: Vores Hydrating Oil er nøglen til intens pleje og fugt til både dreadlocks og hovedbund. Denne rige olieformel modvirker effektivt tørhed og kløe, og efterlader dine lokker dybt nærede og silkebløde. Hydrating Oil er skabt med omhyggeligt udvalgte ingredienser for at give den ultimative behandling til din hovedbund og dreadlocks.

Rescue Tonic: Den kølende, plejende og fugtgivende Rescue Tonic er en spraybaseret løsning, der lindrer en tør og kløende hovedbund. Beriget med nærende planteekstrakter, arbejder denne tonic for at genoplive og fugte hovedbunden, hvilket skaber det ideelle miljø for sunde dreadlocks. Brug den til at opfriske og berolige din hovedbund når som helst, hvor som helst.

Hydrating Shampoo: Den sulfatfrie og residue-free Hydrating Shampoo er skabt til at pleje tør og irriteret hovedbund. Den delikate sammensætning renser skånsomt uden at fjerne naturlige olier, hvilket efterlader dine dreadlocks rene, forfriskede og fuldstændig plejede. Er tør og irriteret hovedbund et tilbage vendende problem kan det skyldes at din shampoo ikke passer til din hovedbund, shampoo bar kan også have en udtørrende effekt, derfor anbefaler vi denne shampoo.

Håber du finde hjælp og lindring gennem disse produkter, eller kontakts os gerne.

Læs næste

3 gode produkter til din vedligeholdelses rutine
Aftagning af SE extensions

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.