Tips & tricks

Hvad er weak spots og hvad gør jeg ved dem?

Hvad er weak spots og hvad gør jeg ved dem?

Hvad er weak spots?

Hverdagens slid kan skabe svage punkter på dine dreadlocks. Sover du altid i samme stilling, sidder meget i bil med hoved mod nakkestøtten, måske er du vild med at have en bestemt frisure? Der er mange hverdagsrutiner der kan medvirke til denne udfordring, vi oplever næsten alle at der med tiden skabes svage punkter på vores dreadlocks. Det er punkter hvor knuderne ikke er tætte, der er måske mange lige hårstrå, måske er mange hårstrå slidt helt over. Hvis du ikke får afhjulpet dette problem vil din dreadlock knække.

Hvad gør jeg? 

Muligvis er du kommet til et punkt, hvor du faktisk bekymrer dig for, at dine dreadlocks kan knække eller falde af! Men frygt ikke, der er hjælp at få, især hvis du handler i tide.

I vores salon kan vi styrke disse svage punkter ved hjælp af en hæklenål og løst hår. Det ideelle er at bruge hår fra din egen børste, da det har en passende tekstur og farve. Hvis du ikke har adgang til løst hår, tilbyder vi ægte hårforlængelser til køb.

For at reparere sådanne svage punkter, skal du rulle en lille hårtot mellem dine håndflader og derefter lægge den omkring det svage punkt på din dreadlock. Hårtotten arbejdes forsigtigt ind i dreadlocken med hæklenålen, og det anbefales at tilføje en lille mængde hår ad gangen.

Efter dette trin er det vigtigt at udføre "palm rolling" på det reparerede område ved hjælp af en tightening spray/gel. Dette sikrer, at den løse hårtot integreres godt i dreadlocken og giver også ekstra hold.

Hvis du ikke er fortrolig med denne proces, er du velkommen til at kontakte vores salon, hvor vi kan hjælpe dig med en vedligeholdelsessession.

Bestil tid til en dreadlock repair her

Læs næste

Hvad er PH Balance og hvorfor er det vigtigt?
Hvad er No Poo metoden

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.