Dread Extensions Guide

Hvordan påsætter man dreadlock extensions?

Hvordan påsætter man dreadlock extensions?
Guide til Påsætning og Pleje af Dreadlock Extensions af Ægte Hår

Dreadlocks udgør ikke blot en frisure; de repræsenterer en livsstil og en form for personlig udtryk. Hvis du søger at tilføje ekstra længde, fylde og en smuk finish til dine dreadlocks, kan påsætning af ægte hår extensions være den ideelle løsning. I dette indlæg vil vi udforske, hvordan du kan forlænge dine dreadlocks med ægte hår, samt hvordan du plejer dem for at bevare deres naturlige skønhed.

Fordelene ved Dreadlock Extensions af Ægte Hår

At tilføje længde med extensions er ikke kun for dem, der ønsker at starte nye dreadlocks. Det kan også være en fantastisk måde at forlænge eksisterende dreadlocks og give dem ekstra vægt, hvilket modvirker loops og buler. Ud over denne ekstra vægt tilbyder dreadlock extensions også:

Elegant Finish: Extensions skaber et nyt udtryk og tilføjer ekstra dimension til dine dreadlocks, hvilket giver dig nye muligheder for opdos.

Langsigtet Løsning: Når dreadlock extensions er korrekt installeret og integreret i dine eksisterende dreadlocks, bliver de en integreret del af din stil.

    Installation af Dreadlock Extensions: Påsætning af dreadlock extensions af ægte hår kræver omhyggelighed og præcision. Din extension har en ende med løst hår der skal blendes ind og integreres i din dreadlock, på en måde så de arbejder sammen. Her er en trin-for-trin guide:

    Brug af Hæklenål: Anvend en hæklenål til at dreade extensions ind i en eksisterende dreadlock. Dette skaber en sammenfletning, der er skjult og ser naturlig ud. Der skal være løst hår for enden af din dreadlock som kan arbejdes sammen med det løse hår i din extension. 
    Erfaring er Nøglen: Mens det anbefales at få en erfaren dreadmaker eller frisør til at udføre denne proces, kan du også gøre det selv, hvis du føler dig tryg ved det.
    Antallet af Extensions: Generelt kræver en fuld hårforlængelse omkring 50 dreadlock extensions. Dette tal kan variere, afhængigt af dit hårs tykkelse og den ønskede fylde
    Åbn eller Luk Spidserne: Du kan selv vælge, om du vil have spidserne af dreadlock extensions til at være lukkede og runde eller åbne for et mere naturligt udseende. Åbne spidser kan også give ekstra længde.

      Pleje af Dreadlock Extensions

      Når dine dreadlock extensions er korrekt installeret, er pleje afgørende for at bevare deres skønhed:

      Brug Egnet Shampoo: Brug en shampoo specielt designet til dreadlocks for at sikre, at både dine naturlige og extensions-hår plejes korrekt.

      Balsam Kun, Hvor Nødvendigt: Brug kun balsam på de områder, der ikke har dreadlocks, for lettere børstning og undgå balsam på selve dreadlockene.

      Palm roll: gerne med tightening gel eller spray på samlingsstedet af din dreadlock og extension.

      Afsluttende Overvejelser

      Ved at vælge ægte hår extensions til dine dreadlocks får du ikke kun det ønskede udseende, men også muligheden for at farve og style som med dit naturlige hår. Nogle har med succes også permanent installeret syntetiske extensions i eget hår. Men syntetisk hår arbejder ikke, derfor kan det være svært at få det til at sidde ordentligt fast. Samtidig med at dit eget hår måske får et helt andet udtryk over tid end den extension der sidder fast i det.

      Uanset om du er i startfasen af dine dreadlocks-rejse eller ønsker at forny din eksisterende stil, er dreadlock extensions af ægte hår en fantastisk måde at tilføje personlighed og længde til dit look. Så omfavn mulighederne, vælg kvalitet og nyd din unikke dreadlock-stil!

      Læs næste

      Hvordan påsættes SE (Single ended) Dreadlock Extensions
      Hvad er dreadlocks

      Efterlad en kommentar

      Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.