Dread Extensions Guide

Hvilken type Dreadlock Extensions skal jeg vælge?

Hvilken type Dreadlock Extensions skal jeg vælge?

Dreadlock extensions refererer til prelavet dreadlocks, der tilføjes til dit naturlige hår for at opnå længde, fylde eller ændre udseendet. Disse extensions kan være lavet af syntetisk hår eller ægte menneskehår. Extensions kommer i forskellige farver, teksturer og tykkelser for at matche forskellige hårtyper og præferencer.

Mange vælger dreadlock extensions som et alternativ til at vente på deres naturlige hår vokser sig langt. Det kan også være en midlertidig løsning for dem, der ønsker at eksperimentere med dreadlocks uden at det er et permanent valg, her flettes extensions i dit eget hår. Extensions kan komme i følgende typer: open ended, single ended og duble ended.

Single og duble ended

De extensions vi vælger som en midlertidig løsning, kan være i materialer som syntetisk, uld og ægte hår. De kommer enten som single ended og duble ended. Single ended har en løkke som gør det muligt at påsætte extensions ved at trække dit eget hår igennem og hæfte den ved at flette. Duble ended extensions har to ender, derfor fletter man ens hårtot ved midten af din extension, og har derfor to dreadlocks i én.

Det er vigtigt at nævne, at dreadlock extensions af ægte hår giver et flot resultat når de er flettet i, men vedligeholdelse svarende til ægte dreads. De giver dig muligheden for at sætte dem i forlængelse af dit eget hår efter at være flettet i, hvis du ønsker at få lavet dreadlocks som en permanent frisure. 

Open ended

For at få dreadlock extensions som forlængelse af sine egne dreadlocks, kan man enten vælge at installere dem ved hjælp af en hæklenål eller søge hjælp fra en professionel frisør med erfaring inden for dreadlocks. Her anvendes extensions af ægte hår med løse ender, så dette løse hår kan integreres i ens egen dreadlock, ved at lave knuder og forme den.

Extension som accessories

Mange bruger extensions til at skabe mere volumen og leger med farver, ved at sætte dem fast på deres egne dreadlocks, ikke som forlængelse, men som ekstra fylde. Dette gøres på mange måder, bl.a. med elastikker og klips.

Læs næste

Hvad er Partial Dreadlocks
Hvordan finder jeg den rette beads størrelse?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.